Onze visie en waarden

Wij geloven dat iedereen potentie heeft om meer geluk, vrijheid en voldoening uit het leven kan halen door zichzelf te ontwikkelen in de richting van zijn of haar kracht. De weg hier naartoe begint altijd bij het kennen van jezelf. Je sterke én minder sterke kanten. Die bepalen de koers naar jouw ‘stairway to heaven’. De plek waar jij moeiteloos je talent kunt inzetten. Of het nu gaat om werk, relaties of vrije tijd, het hangt allemaal samen en het begint altijd bij jezelf. En daar helpen wij heel graag bij, door jou betrouwbare en effectieve handvatten te geven. Door ervaren experts op het gebied van persoonlijkheidsonderzoek.

Aandacht

Jouw ontwikkeling is ons doel. En daar nemen wij de tijd voor. Wij schenken volledige aandacht aan jou, zodat jij de kwaliteit krijgt die je verdient. De gesprekken worden daarom niet afgeraffeld, maar worden volwaardig en compleet gevoerd.

Integriteit

We hebben gevoelige informatie in handen. En dat beseffen we. Jouw privacy staat te allen tijden voorop. En daar gaan we uiterst integer mee om. Wij delen jouw persoonsgegevens daarom met niemand.

Transformatie

Transformatie is een key-word van ons vak. Dat is waar wij jou bij helpen. Door jou handvatten te geven. Dat doen wij ook voor onszelf. Zodat ook wij blijven groeien en innoveren.

Expertise

Expertise en ervaring zijn essentieel om een laag te bereiken die díeper gaat dan dat jij bent gewend. Wij zijn daarom opgeleid om het psychometrisch instrument dat wij gebruiken zorgvuldig in te zetten.

Testimonials

“Ik heb dit traject ervaren als een hele fijne manier om bewust naar mezelf als persoon en de verdieping in mijn loopbaan te kijken. Het is in weze een psychologische ontdekkingstocht. Het belicht vele aspecten van je karakter, en hoe je deze elementen voor jou op de beste manier kunt inzetten. Niet alleen in je werk, maar in het leven in het algemeen. Het is een unieke kans om samen de diepte in te gaan en biedt nieuwe perspectieven. Ik begrijp mijn (werk) proces nu vele malen beter en kan hierdoor ook makkelijker verandering aanbrengen waar nodig. 

Daarnaast heeft het traject me richting gegeven. Ik kan me nu beter toeleggen om de dingen waar ik goed in ben en daarin ook een duidelijker pad kiezen voor de toekomst.”

Lidewij (29)

‘Ik heb dit traject als heel fijn ervaren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven, maar ook bevestiging gegeven aan mijn gevoel. Ik heb vooral geleerd dat wat ik diep in mijn hart wil dat dat goed is en dat ik daar voor moet gaan. Verder heb ik door dit traject meer duidelijkheid gekregen over hoe de ik de komende periode voor mij zie en hoe ik meer duidelijkheid creëer in mijn hoofd. Ik zou dit traject zeker aanbevelen, mocht je net als ik bijvoorbeeld vast zitten qua loopbaan en niet goed weten welke keuze je moet maken, kan dit traject je zeker helpen. De gesprekken zijn ook heel prettig en gezellig.’

Fleur (19)