.

aanmelding

Stap 1
Je stelt je vraag

.

beautiful woman with freckles on face

Stap 2
Personalify onderzoek

.

man in white button up shirt sitting beside woman in green blazer

Stap 3
Personalify gesprek

.

laptop technology ipad tablet

Stap 4
Personaliflyer

.

woman in gray sweater sitting on wooden floor typing on portable computer

Stap 5
e-Coaching

aanmelding

1. Je stelt je vraag

Je hebt je aangemeld voor een traject of een gratis intake. Top. Als eerste stap gaan wij je bellen om kort kennis te maken, want persoonlijk contact en echte aandacht vinden wij belangrijk. In dat gesprek denken wij mee met je vraag en kunnen wij advies geven of het Personalify traject je gaat helpen. Tijdens of na dit gesprek kun je besluiten of je ervoor wilt gaan.

2. Personalify onderzoek

De volgende stap is dat wij je aan een wetenschappelijk meetinstrument zetten. Dat is een beetje huiswerk, maar wel leuk om te doen. Het keert je karakter binnenste buiten en levert ons diepgaande informatie op over je kracht, je valkuilen, welke banen bij je passen en welke niet. Dat laatste is minstens zo belangrijk, want als je iets doet wat niet bij je past word je daar op den duur ongelukkig van.

Persoonlijkheidsonderzoek
terugkoppelingsgesprek

3. Ontmoeting met jezelf in het Personalify gesprek

Wat wij nu over jou weten, kom jij ook te weten in het persoonlijke Personalify gesprek. In dit gesprek hebben wij uitgebreide aandacht voor jou. In dit gesprek sta jij helemaal centraal. Je zult merken dat dit gesprek heel diep gaat en een waardevol reflectiemoment is voor jezelf. Wij leggen verbanden tussen je karaktereigenschappen, je dagelijks leven, je life events en opgebouwde patronen. Het fundament van de sturing van jouw gedrag en dat wat je creëert, wordt helder in kaart gebracht. Om vervolgens praktische ontwikkelpunten te formuleren, gericht op jouw vraag. Zo geven wij samen met jou vorm aan je toekomst.

4. Personaliflyer

Jouw Personaliflyer is jouw naslagwerk. Het is een soort röntgenfoto van jouw karakter en jouw kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten. Het is een “flyer” over jou. Zorgvuldig door ons opgesteld en met een persoonlijke touch. Dit document is bedoeld voor je eigen ontwikkeling, je roadmap voor je toekomst. Maar je kunt hem bijvoorbeeld ook inzetten in een sollicitatiegesprek. Je hebt immers je kwaliteiten (en valkuilen) scherp op je netvlies én je kunt ze duidelijk onderbouwen.

“Super interessant en mooi inzicht in mijn manier van doen en denken. Het voelt heel accuraat, heel bijzonder hoe jullie dat toch zo goed kunnen afleiden. Absoluut waardevol voor de toekomst. Ik wil het nog een paar keer doorlezen om het echt goed te laten bezinken.” ~ Lidewij (29)

Personaliflyer
e-Coaching

5. e-Coaching

Met zelfkennis kom je een heel eind. Bewustzijn over hardnekkige patronen is de basis voor het ontwikkelen van nieuwe gewoonten.

Met onze coaching helpen wij je met loslaten van wat niet meer werkt en het eigen maken van nieuwe patronen. Wij helpen je met zelfvertrouwen, het maken van goede keuzes en hoe je volgende stappen kunt zetten. Ook kijken wij met je mee of jij past bij die ene baan die je tegenkomt. Zo helpen wij je op persoonlijk niveau, maar ook heel praktisch. Voor ons gaat het om jóuw toekomst.