Techniek en ervaring

Het meetinstrument dat wij gebruiken behoort tot de beste en wetenschappelijk meest gevalideerde ter wereld. Dat is techniek. Evenals dat wij dertig talenten meten, jouw natuurlijke aanleg in verschillende functierichtingen binnen een organisatie, jouw huidig gebruikte potentieel en wat nog kan worden ontwikkeld. Ook brengen wij jouw competenties haarfijn in beeld. En natuurlijk heeft ieder rapport een persoonlijke touch. Je krijgt een complete ‘röntgenfoto’ van jouw karakter, dus.

Wat echter niet techniek is maar een beleving, is onze manier van terugkoppelen. Die zeer diep gaat. Je inzicht geeft in de verbinding tussen je talenten. Je aangeleerde of niet meer functionele patronen. Je mogelijkheden. Of de kansen die je laat liggen. Daarnaast nemen wij de tijd voor jou. Wij plannen jou niet strak in waarbij de klok gaat lopen, maar wij zorgen er samen voor dat jij na een Personalify assessment de deur uit gaat met trots en inzicht. Dat je weet hoe je jouw kerntalenten beter kunt gaan benutten. Voor jezelf en de organisatie. Het Personalify assessment verkort je reistijd in je ontwikkeling. En dat is winst op alle vlakken!

Testimonials

“Ik heb dit traject ervaren als een hele fijne manier om bewust naar mezelf als persoon en de verdieping in mijn loopbaan te kijken. Het is in weze een psychologische ontdekkingstocht. Het belicht vele aspecten van je karakter, en hoe je deze elementen voor jou op de beste manier kunt inzetten. Niet alleen in je werk, maar in het leven in het algemeen. Het is een unieke kans om samen de diepte in te gaan en biedt nieuwe perspectieven. Ik begrijp mijn (werk) proces nu vele malen beter en kan hierdoor ook makkelijker verandering aanbrengen waar nodig. 

Daarnaast heeft het traject me richting gegeven. Ik kan me nu beter toeleggen om de dingen waar ik goed in ben en daarin ook een duidelijker pad kiezen voor de toekomst.”

Lidewij (29)

‘Ik heb dit traject als heel fijn ervaren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven, maar ook bevestiging gegeven aan mijn gevoel. Ik heb vooral geleerd dat wat ik diep in mijn hart wil dat dat goed is en dat ik daar voor moet gaan. Verder heb ik door dit traject meer duidelijkheid gekregen over hoe de ik de komende periode voor mij zie en hoe ik meer duidelijkheid creëer in mijn hoofd. Ik zou dit traject zeker aanbevelen, mocht je net als ik bijvoorbeeld vast zitten qua loopbaan en niet goed weten welke keuze je moet maken, kan dit traject je zeker helpen. De gesprekken zijn ook heel prettig en gezellig.’

Fleur (19)